Heeft u een vraag?

024 – 208 00 69

info@momentssauna.nl

Op Maandag t/m Zondag van 09 uur tot 23 uur. Onze telefonische klantenservice (tel: 024 – 208 00 69) is dagelijks bereikbaar van 12 uur tot 17 uur. Buiten deze tijden kunt u mailen naar momentsboekingen@hotmail.com. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Onze Prive sauna suite is beschikbaar vanaf €142,50. De Moments Exclusive suite is beschikbaar vanaf €187,45. Voor een compleet overzicht van alle prijzen verwijzen we u naar ons overzicht van prijzen en arrangementen.

In uw suite staat een minibar met vele soorten frisdranken en alcoholvrij bier. Ook  kunt u eten en drinken via ons bestellen. Bekijk op onze arrangementen pagina de mogelijkheden. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.

Ja, dat kan! We bieden verschillende arrangementen. Een overzicht van ons aanbod vindt u op onze arrangementen pagina.

Ja, dat kan. Ons aanbod eten en drinken vind u op onze arrangementen pagina. In de suite vind u een goed gevulde minibar. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen.

Via onze boekingspagina kunt u kijken wanneer er nog plek is. Vervolgens kun u direct een reservering maken. Boeken en reserveren kan hier.

Het zou fijn zijn als u op de afgesproken gereserveerde tijd aanwezig bent. Kom alstublieft niet te vroeg. Wij hebben 45 minuten om schoon te maken en
deze tijd hebben we echt nodig.

Bent u iets later? Het zou fijn zijn als u dit doorgeeft via telefoon: 024 – 208 00 69 of per e-mail: momentsboekingen@hotmail.com

Annuleren kan altijd. Maar we bieden hiervoor geen 100% refund. Maar je kunt natuurlijk ook iemand anders blij maken met je reservering. Voor het annuleren hanteren we de volgende regels:

 • Bij annulering van uw reservering 14 dagen of langer voor de gereserveerde datum ontvangt u 75% van het totale bedrag terug.
 • Bij annulering van uw reservering 14 tot 8 dagen voor de gereserveerde datum ontvangt u 25% va het totale bedrag terug.
 • Bij annulering van uw reservering in de 7 dagen voor de gereserveerde datum ontvangt u geen geld terug.

Wanneer u 45 minuten te laat bent en u heeft niets laten weten annuleren wij uw boeking als No show. De agenda wordt dan opengesteld voor andere reserveringen.
U heeft dan geen recht meer op uw gereserveerde tijd.

Badlinnen is bij ons te huur!

 • Badlinnen pakket 2x €10,-
 • Badjas
 • Handdoek
 • Slippers ( tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. grondstof problemen)
 • Losse handdoek €2,50
 • Losse badjas €5,-
 • Slippers kopen €2,50

Er zitten 2 handdoeken bij u verblijf inbegrepen. Wilt u meer of een badlinnenpakket dan kunt u dat tijdens uw reservering
bestellen online. Of u kunt het later via de pagina arrangementen op onze website bestellen.

Indien u badkleding went te dragen staat u daar uiteraard vrij in. Het is dan wel verplicht dat u uw badkleding goed uitspoelt voor dat u de baden betreed. Er zitten namelijk wasmiddelresten in uw badkleding. Dit zorgt voor vervuiling van onze baden.

Zowel de privé sauna suite als de moments exclusive suite zijn voorzien van een lange lijst aan faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een compleet overzicht van faciliteiten van de privé sauna suite bekijk u hier. De faciliteiten van de moments exclusive suite bekijkt u hier.

Omdat wij met een eigen in en uitcheck service werken dient de factuur direct betaald te worden online. Kunt u echt niet anders? Dan mail ons alstublieft. We kijken graag verder naar mogelijkheden met u.

Bij Moments luxe wellness suites is toegang vanaf 18 jaar. Wij hebben deze regels moeten maken. Wij hebben geen toezicht in de suites. Daarnaast bestaat er een recht van privacy en willen wij onze klanten bij twijfels geen moeilijke vragen gaan stellen.

Een Nachtverblijf is een extra lang verblijf, met gebruik van alle faciliteiten. Het Nachtverblijf vindt plaats van 20 uur tot 11 uur de volgende dag. En is toegestaan met maximaal 2 personen. Wij sluiten om 23 uur . Dat houd in dat om 20.30 het laatste verhuur voor 2,5 uur kan plaatsvinden. Wilt u later komen wordt uw verblijf een nachtverblijf. Ongeacht of u om 01 uur of 04 uur of uiterlijk 11 uur de volgende ochtend vertrekt.

Onze suites zijn volledig privé. Dit houd in dat u uw eigen ingang heeft en alleen met uw eigen gezelschap de suite deelt. Er is geen mogelijkheid om bij de andere suite te komen tijdens uw verblijf. Of andersom.

Bij ons kunt u uw meedoen regeling en Heumenstegoed voucher verzilveren. U kijkt eerst of u gewenste datum en tijd beschikbaar is. Daar stuurt u een mail naar ons met uw QR code.

Vermeld in de mail:

 • Voor en Achternaam
 • Email adres
 • Telefoonnummer

Wat super dat je je tegoed bij ons wilt besteden! Om direct te reserveren kijkt u vast online in onze agenda. Is uw gewenste datum en tijd beschikbaar?
Stuur ons dan direct een mailtje.

Vermeld daarin:

 • Uw voor en achternaam
 • Email adres
 • Telefoonnummer
 • Gelre-pas nummer volledig getypt in de mail.
 • Gewenste datum en tijd
 • Gewenste suite

De buitenlounge zit vanaf 15 oktober 2021 bij de Moments exclusive suite. Deze hoeft u niet apart te reserveren! De buitenlounge heeft geen sluitingstijd
meer.

Prive sauna suite –  Het is absoluut niet toegestaan binnen te roken Bij de Privé Sauna Suite dient u voor de deur bij de hoofdingang buiten te roken. Hier staat een zitje en een wandasbak. U dient wel een badjas te dragen als u naar buiten gaat.

Moments Exclusive suite –  Het is niet toegestaan binnen te roken. Hier staat een boete op van €150,- De Moments Exclusive Suite heeft een zitje buiten. En omdat deze suite aan de achterzijde van het pand ligt. Beschikt u over heerlijke privacy! U kunt op de buitenlounge ook roken. Er zijn asbakken buiten aanwezig

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Bedrijfsgegevens