Luxe Privé Sauna met Zwembad

Klaar om prive te genieten van ultieme luxe?

Onze Moments Exclusive Suite is voorzien van een 34 graden verwarmd zwembad van 8 vierkante meten en zwevende trap. Verder is deze luxe wellness suite voorzien van een Finse sauna, een infrarood sauna, een luxe muziekinstallatie en nog veel meer luxe.

Moments Exclusive Suite

Luxe Wellness

Een privé sauna met zwembad is de ultieme vorm van ontspanning en het ervaren van luxe. Bij Moments Wellness begrijpen we dat een openbare sauna niet voor iedereen geschikt is. Een privé sauna biedt daarom de uitkomst om toch te kunnen ontspannen in de sauna. Bij Moments in Malden bieden we twee prive sauna’s aan. Eén daarvan is voorzien van een zwembad: de moments exclusive suite.

Het zwembad

De privé sauna met zwembad is voorzien van alle luxe. Denk aan een Bose geluidssysteem, spraakbediening voor alle verlichting, airco, luxe koffie en een eigen minibar! Het zwembad is 4 meter lang en 2 meter breed. Het water wordt constant verwarmd op 34 graden, een erg aangename temperatuur. Het zwembad water wordt dagelijks gecontroleerd en voldoet aan de hoogste hygiëne eisen.