Privé Sauna Suite

Moments Privé Sauna Suite

In deze suite zal het u aan niets ontbreken. De luxe spa van het topmerk HotSpring met Hydro massage is enorm geliefd bij onze gasten. De suite van ongeveer 45 m2 bestaat uit een ‘droog’ en ‘nat’ gedeelte. In het ‘natte’ gedeelte bevind zich een stoomkamer, Finse sauna en ruime inloopdouche met stort emmer. Terwijl er een sterrenhemel schittert tegen de gouden mozaïek.

Kunt u na een oase van warmte en heerlijk prikkelende sauna geuren , lekker gaan ontspannen en relaxen in het ‘droge’ gedeelte van deze suite. Een grote loungebank om lekker met uw voeten omhoog bij te komen van de ontspannende werking van de welness faciliteiten. Of u nu graag een magazine leest, tv kijkt of muziek luistert, in de privé sauna suite kan het allemaal. Onder het genot van een hapje en drankje gaat het zeker lukken. U beschikt in de suite over een rijk gevulde minibar. Een luxe koffiemachine met verse bonen koffie, of warme chocolade melk. Deze suite heeft als enige van de 2 ook een zonnebank.

U kunt gratis gebruik maken van ons WI-FI netwerk.

 • Jacuzzi van het merk HotSpring
 • Onder toezicht van de provincie, altijd gezond zwemwater. Water wordt dagelijks gemeten, en maandelijks door het lab gecontroleerd.
 • Airco’s aanwezig
 • Luxe koffiemachine met verse bonen koffie in alle soorten. Ook warme chocolade melk en thee 8 soorten thee. De machine draait op muntjes, en kosten €1,- (1 muntje per warme drankje).
 • Finse sauna
 • Grote loungebank
 • Altijd ontvangst door een gastvrouw die u een rondleiding geeft met uitleg van de faciliteiten.
 • Tv met Chrome cast 2 stuks
 • Eigen toilet
 • Shampoo, douche gel en conditioner inbegrepen
 • 2 bad linnen pakketten (2 badjassen, 2 paar slippers en 2 grote handdoeken) te huur voor €10,- voor 2 personen (voor VIP members inbegrepen)
 • Luxe warme en gezellige uitstraling
 • Sound bar aanwezig / bluetooth
 • Cinewall ) beamer met 1.60 scherm)
 • Ruime inloop douche met Stort emmer
 • Stoomkamer
 • Minibar tegen betaling , een koelkast met A merken en een koelkast met B merken (voor ieder budget een gekoeld drankje)
 • Te boeken vanaf 2,5 uur
 • Eigen WI-FI netwerk via Google Multiroom (zeer snel ) en inbegrepen bij uw verhuur .

EARLY BIRD Ma t/m Vrij 09:00 tot 12:00 uur: 124,95

Maandag t/m zondag. Zaterdag en zondag alleen tijdblokken van 2.5 en 3 uur beschikbaar.

2.5 uur €142.45
3 uur €172.45
3.5 uur €202.45
4 uur €232.45
4.5 uur €262.45

Geniet van een heerlijk nachtverblijf. (max 2 personen) Inclusief gebruik van alle faciliteiten! U kunt om 20.30 als laatste reserveren voor 2,5 uur. Wilt u later dan 20.30 aankomen wordt het ten alle tijden een nachtverblijf. Dit nachtverblijf is met gebruik van alle faciliteiten. Maar betreft geen overnachting! Wij hebben deze mogelijkheid wel op 2 minuten van de locatie. Belt u ons gerust voor informatie. Wij zijn 24/7 geopend maar de nacht bieden wij altijd in een tijdsblok aan.

Nachtverblijf
21:00 tot 11.00 uur €260
19:00 tot 12.00 uur €350
Extra’s
1 persoon €75
2 personen €150

Alle prijzen zijn voor 2 personen, in deze suite zijn maximaal 4 personen toegestaan. U betaald voor de 3de persoon €75- extra en voor de 4de persoon ook €75,- extra. Onder de 18 jaar geen toegang.

EXTRA CORONA MAATREGELEN:

-Bent u te laat, kunnen wij geen extra tijd meer geven. Kom ook niet te vroeg. De aankomst en vertrek tijden zijn zo gepland dat we nooit met teveel mensen zijn dan toegestaan is. 

Dank voor uw begrip! Blijf gezond!Dit zeggen onze klanten

cc linden

Privé Sauna Suite

Uitstekende hygiene alles netjes verzorgd leuke gasvrouw voor herhaling vatbaar.

B. Kruse

Privé Sauna Suite

Zeer gastvrij en super goede service. Heerlijk om ff helemaal te relaxen.

D. Schriks

Privé Sauna Suite
10-08-2021

Bij aankomst werden we ontvangen door een hele aardige gastheer. We kregen gelijk een warm welkom. Hij heeft ons alles laten zien en kregen zelf een fles rosé van het huis erbij omdat er nog wat werkzaamheden waren (waar we niet eens last van hadden!). Binnen zag alles er heel uit. Overal stonden kaarsjes, precies zoals ik hoopte! Van alle faciliteiten hebben we super erg genoten en zeker voor herhaling vatbaar!! Dankjewel voor alles en wie weet zie je ons nog eens.

A. Soliman

Privé Sauna Suite
28-08-2021

Wij hebben een heerlijk avond gehad. Het was intens genieten! Echt er even helemaal uit.

K. Sleegers Arntz

Privé Sauna Suite
31-08-2021

Heerlijk genoten, klantvriendelijk, hygiënisch, super service leuke gastvrouw. Zeker voor herhaling vatbaar ons ga je nog veel en veel vaker zien 😉

K. Pardesie

Privé Sauna Suite
16-08-2021

Mooie en ruime privé sauna. Alles zag er netjes en verzorgd uit. Goede uitleg over hoe alles te werk gaat. Zeker voor herhaling vatbaar! Eigenaar ook erg vriendelijk en gastvrij!